KURZ VAŘENÍ ŽEBRA & KŘÍDLA
Škola vaření Chefparade je opravdu pro každého. Nabízíme kurzy vaření pro začátečníky, pokročilé, dospělé i děti. Pro firmy pořádáme firemní akce, které Vám jiná škola vaření nenabídne. Pro veřejnost nabízíme také privátní párty. V našem obchodě si můžete koupit koření a ingredience z celého světa. Naši kuchyň umíme přemístit za Vámi a udělat Vám firemní akci nebo kurz vaření tam, kde budete chtít.
- 21.01.2018 18:00 - 22:00 přidat do kalendáře
- Husitská 56, Žižkov, Praha, Česko
- Oficiální stránky
Naučte se připravovat žebra & křídla perfektně
Připravili jsme pro vás nový kurz, který je určen milovníkům žebírek, kuřecích křídel a dalších oblíbených pochoutek, která jsou ideální na party s přáteli nebo pořádnou pánskou jízdu. S kuchařem Honzou Křídlem se naučíte připravovat skvělé marinády na křehká žebírka a šťavnatá křidélka, pikantní nachos, grilovanou kukuřici nebo legendární salát coleslaw. Přijďte si užít večer k nám do Chefparade a ohromte pak svou rodinu či přátele úžasnými jídly, ke kterým vám po kurzu zašleme recepty! Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje od 18:00 – 21:30. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade.
Menu
- Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar
- Pečená kuřecí křidélka Buffalo, zeleninové tyčinky, dip z modrého sýra
- Žebra marinovaná v domácí barbecue omáčce
- Grilovaná kukuřice s majonézou, koriandrem a strouhaným parmazánem
- Salát Coleslaw
- Česneková bageta
- Doba trvání: 3 – 3,5 hod. hodiny
- Cena: 1 990 Kč
- Kuchař: Jan Křídlo
Termíny a rezervace kurzu
21. 1. 2018 (Ne) od 18:00