VEGETARIÁNSKÝ A NAVÍC CHUTNĚ
Vyšší level vegetariánské gastronomie: nejenom tofu.
Pokrmy, které chutí připomenou a předčí maso.
Jak zelenina a koření vytvoří „umami“ chuť.
- 02.02.2018 16:00 - 02.02.2018 přidat do kalendáře
- Korunní 1779/115, 130 00 Praha 3
- Oficiální stránky
Charakteristika kurzu
Vegetariánská kuchyně je bohatá a zná mnoho způsobů úpravy. Bez masa neznamená nudně a bez chuti. Naše recepty přesvědčí dokonce i zaryté masožravce! Tento kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé
Co budete vařit
- Mrkvová polévka (Carrot Bisque)
- Houbová paštika (Mushroom pate)
- Zeleninové ragú ve krémové polentě (Vegetable ragu on creamy polenta)
RECEPTURA: používáme speciální korejskou zkvašenou pastu, která zelenině dodá objem a „udělá“ masovou chuť
- Čínská sněhová pusinka 5 koření s citronovým krémem a ovocem (Chinese 5 spice spice with lemon cream and berries)
Naučíte se
- Co je umami a jak ho docílit bez proteinů
- Různé kuchařské techniky práce se zeleninou
- Používat bylinky a koření
- Atraktivně a chutně naservírovat co uvaříte
a mnoho dalších triků a postupů, které používají profesionální kuchaři.
Začátek kurzu je v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 19:30-20:00. hodiny. Kurz se pořádá v stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady. Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách. Cena kurzu je 2 450 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 250 Kč – více zde)
Cena obsahuje:
Všechny suroviny se kterýma budete jídla připravovat. Nápoje na uhašení vaší žízně (welcome drink, voda, džus, káva, čaj a víno z doporučení sommeliéra). Zástěra je účastníkům kurzu k zapůjčení. Ochutnávka vín doporučená sommeliérem a certifikát, který obdržíte po absolvování kurzu – osvědčení o absolvování kurzu.
Termíny a rezervace:
2.2.2018 – Vegetariánsky a navíc chutně, začátek kurzu: 16:00
Rezervovat kurz
VEGETARIÁNSKÝ A NAVÍC CHUTNĚ
Adresa: Korunní 1779/115, 130 00 Praha 3Začátek: 02.02.2018 16:00