TRADIČNÍ RECEPTY VIETNAMSKÉ KUCHYNĚ
Škola vaření Chefparade je opravdu pro každého. Nabízíme kurzy vaření pro začátečníky, pokročilé, dospělé i děti. Pro firmy pořádáme firemní akce, které Vám jiná škola vaření nenabídne. Pro veřejnost nabízíme také privátní párty. V našem obchodě si můžete koupit koření a ingredience z celého světa. Naši kuchyň umíme přemístit za Vámi a udělat Vám firemní akci nebo kurz vaření tam, kde budete chtít.
- 01.02.2018 18:00 - 22:00 přidat do kalendáře
- Husitská 56, Žižkov, Praha, Česko
- Oficiální stránky
Tradiční recepty vietnamské kuchyně je kurz vaření tradiční vietnamské kuchyně, která je výborná a zdravá zároveň
Naučte se pár pestrých ajednoduchých receptů, které hravě vytáhnete z rukávu, kdykoliv dostanete chuť na něco exotického. Od čerstvých jarních závitků, které jsou jedním z nejchutnějších předkrmů, přes tradiční polévku Pho, až třeba po Bun cha, další populární pokrm z této vzdálené země. Svěží, barevné a pestré menu se už nemůže dočkat, až ho ochutnáte. Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje od 18:00 – 21:30. Nabídka platí pouze pro účastníka kurzu.
- Sinh to xoai [šiň tó suai] – koktejl s čerstvým mangem
- Goi cuon [zoi čun] – studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem]
- Pho bo [fhǣ ba] – polévka s hovězím masem, rýžovými nudlemi phở a jarní cibulkou
- Banh xeo [pǣn kseo] – syčící placka – křupavé palačinky, plněné pečeným bůčkem, krevetami a mungo výhonky se salátem a okurkou
- Bun cha [bun čá] – grilovaný bůček a mleté vepřové maso, marinované ve sladkokyselé omáčce s rýžovými nudlemi bún, salátem a dipem
- Nuoc cham [nús čam] – pikantní dipy k masu, nudlím a polévkám
- Doba trvání: 3 – 3,5 hodiny
- Cena: 1 990 Kč
- Kuchař: Chefparade
Termíny a rezervace kurzu
1. 2. 2018 (Čt) od 18:00
Rezervovat kurz
11. 2. 2018 (Ne) od 11:00
Rezervovat kurz