STEAKY II. – ENTRECOTE
Škola vaření Chefparade je opravdu pro každého. Nabízíme kurzy vaření pro začátečníky, pokročilé, dospělé i děti. Pro firmy pořádáme firemní akce, které Vám jiná škola vaření nenabídne. Pro veřejnost nabízíme také privátní párty. V našem obchodě si můžete koupit koření a ingredience z celého světa. Naši kuchyň umíme přemístit za Vámi a udělat Vám firemní akci nebo kurz vaření tam, kde budete chtít.
- 02.02.2018 18:00 - 02.02.2018 21:30 přidat do kalendáře
- Husitská 56, Žižkov, Praha, Česko
- Oficiální stránky
Steakové pokračování
Milujete kus pořádného masa a dokážete si ho náramně vychutnat? Chcete umět bravurně připravovat steaky a být mistry ve vaší kuchyni? Pak rozhodně nemůžete na tomto kurzu chybět. Pracovat budete se dvěma druhy masa – vysokým hovězím roštěncem Entrecote a hovězím pupkem, ze kterého si připravíte skvělou tagliattu. Sladkou tečkou na konec celého kurzu se stane lahodná maková panna cotta se švestkovou omáčkou.
Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje od 18:00 – 21:30. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade.
- Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy
- Steak z roštěnce s bylinkovou krustou, sotýrované žampiony a hlíva ústřičná na másle a bílém víně
- Gratinované smetanové brambory
- Maková panna cotta se švestkovou omáčkou
- Doba trvání: 3 – 3,5 hodiny
- Cena: 1 990 Kč
- Kuchař: Jan Rambousek
TERMÍNY A REZERVACE:
2. 2. 2018 (Pá) od 18:00
REZERVACE KURZU
STEAKY II. – ENTRECOTE
Adresa: Husitská 56, Žižkov, Praha, ČeskoZačátek: 02.02.2018 18:00