STEAK A RATATOUILLE
Máte rádi pořádný kus masa?
Chcete poznat tajemství přípravy šťavnatého steaku?
Naučte se připravit steak „medium“, „rare“ nebo „well done“ jako ve steak house.
Poznejte Ratatouille!
Co si uvaříte na kurzu „Steak a Ratatuille“
- Jehněčí kotletky s bylinkovou krustou
- Steak z jihoamerické vyzrálé svíčkové, ratatouille, gratinované brambory
- Sorbet se sektem a vodkou
Naučíte se
- upravovat křehké minutkové maso
- tajemství přípravy šťavnatých steaků
- zapékat (gratinovat) brambory
- vytvořit rychlý osvěžující dezert
O kurzu
Začátek kurzu „Steak a Ratatouille“ je v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 19:30-20:00. hodiny. Kurz se pořádá v stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady. Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách. Cena kurzu je 2 900 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 750 Kč – více zde)
Cena obsahuje:
Všechny suroviny se kterýma budete jídla připravovat. Nápoje na uhašení vaší žízně (welcome drink, voda, džus, káva, čaj a víno z doporučení sommeliéra). Zástěra je účastníkům kurzu k zapůjčení. Ochutnávka vín doporučená sommeliérem a certifikát, který obdržíte po absolvování kurzu – osvědčení o absolvování kurzu.
Termíny a rezervace:
17.1.2018 – Steak & Ratatouille, začátek kurzu: 16:00
Rezervovat kurz
14.2.2018 – Steak & Ratatouille, začátek kurzu: 16:00
Rezervovat kurz
12.4.2018 – Steak & Ratatouille, začátek kurzu: 16:00