Aby sme vám zabezpečili čo najlepšie služby, používame k fungovaniu webu neškodné súbory cookies.
Děkujeme

SLEZSKÉ VELIKONOČNÍ POKRMY

Velikonoce patří k nejpestřejším svátkům v roce. Připadají na první neděli po prvním jarním úplňku. Od pradávna bývají spojovány s oživením přírody a starodávnými zvyky. K Velikonocům patří také specifické pokrmy, které se vztahují k jednotlivým dnům velikonočních svátků.

SLEZSKÉ VELIKONOČNÍ POKRMY

Co budete vařit a ochutnávat

  1. Zelená velikonoční polévka
  2. Velikonoční hlavička
  3. Šoldra – murzyn
  4. Jehněčí se švestkovou omáčkou a slezské klusky

O kurzu

Začátek kurzu je v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 21.hodiny. Kurz se koná v našem moderním Gastro Studiu Amkor, ul. Frýdecká 203, Třinec, vstup z ulice Zelená. Auto zaparkujete v našem areálu. Autobusem- zastávka Obecní domy. Minimální počet účastníků je 12 osob a maximální počet účastníků je 14 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Cena kurzu: 1 290 Kč

V ceně kurzu jsou veškeré suroviny, ze kterých budeme vařit. Nápoje pro vaší pohodu (uvítací drink, káva Nespresso, voda, čaj, vybraná vína ). Kuchařská zástěra a receptury pokrmů, které se budou na daném kurzu připravovat.Průběžný úklid studia a mytí nádobí ( účastník neuklízí). Termoobal na pokrmy, které si pak můžete odnést sebou a  závěrečný certifikát o absolvování kurzu.

 

Akční nabídka

Při nákupu dvou a více kurzů vaření v Gastro Studiu Amkor , Vám z ceny odečteme slevu ve výši 10%.  Ušetříte tak 129,-/osoba/za kurz START189,-/osoba/za standardní kurz  a  239,-/osoba/za kurz SPECIÁL.

OBJEDNÁVKOVÝ FORMULÁŘ

 

Kurz vede šéfkuchař Karel Drápal a vyučil se v oboru kuchař. Dále pak pokračoval ve studiu na Střední hotelové škole v Brně. Karel Drápal pracoval v prestižních brněnských restauracích, zastával funkci šéfkuchaře u německé gastronomické firmy a prošel zahraniční stáží v německých gastronomických provozech.

Prezentoval českou kuchyni na zahraničních potravinářských a gastronomických veletrzích Anuga (Kolín nad Rýnem, Německo), mezinárodním veletrhu Plovdiv (Bulharsko), EUROGASTRO (Varšava) a HORECA (Krakov), Danubius Gastro (Bratislava) a Gastra Alimenta (Nitra). Připravoval raut pro prezidenta České republiky u příležitosti státní návštěvy na české ambasádě v Sofii (Bulharsko).

Je místopředsedou Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, pobočka Severní Morava a Slezsko. V r. 2007 mu byla za dlouholetou práci v Asociaci kuchařů v zahraničí a České republice udělena bronzová medaile Magdaleny Dobromily Rettigové, v r. 2013 pak stříbrná medaile. Často se úspěšně zúčastňuje kuchařských soutěží v zahraničí a v České republice.

V září 2013 obsadil 1. místo na mistrovství Evropy v úpravě pokrmů z kapra v Polsku. V r. 2012 a 2013 prezentoval vaření v pořadu České televize „Kluci v akci“.

 

Termíny a rezervace kurzu

22.3.2018 – Slezské velikonoční pokrmy

REZERVOVAT KURZ

 

SLEZSKÉ VELIKONOČNÍ POKRMY

Adresa: Frýdecká 203, Třinec
Začátek: 22.03.2018 16:00

Detail akce

Sdílejte akci:

Okomentovat akci

Podobné akce v okolí

VELIKONOČNÍ PROHLÍDKA MĚSTA S DEGUSTACÍ VÍN

VELIKONOČNÍ PROHLÍDKA MĚSTA S DEGUSTACÍ VÍN

Pátek 30.03.2018, 18:00
Zelenářská 19/16, 669 02 Znojmo
ROZTANČENÁ KUCHYNĚ JAMIE OLIVERA

ROZTANČENÁ KUCHYNĚ JAMIE OLIVERA

Úterý 13.02.2018, 18:00
Husitská 56, Žižkov, Praha, Česko
KURZ VEGANSKÉ KUCHYNĚ

KURZ VEGANSKÉ KUCHYNĚ

Sobota 24.02.2018, 11:00
Husitská 56, Žižkov, Praha, Česko
PUNK NA TALÍŘI!

PUNK NA TALÍŘI!

Nedele 25.02.2018, 13:00
Bubenské nábř. 306/13, Praha, Česko
LOKÁLNĚ, (NE)TRADIČNĚ A PUNKOVĚ

LOKÁLNĚ, (NE)TRADIČNĚ A PUNKOVĚ

Nedele 04.03.2018, 13:00
Bubenské nábř. 306/13, Praha, Česko