POLÉVKY A OMÁČKY
Polévky a omáčky, to je základ stravování. Na tomto kurzu vaření v Gustissimu si připravíte několik druhů polívek a omáček.
- 25.01.2018 17:00 přidat do kalendáře
- Gustissimo, Rybí trh 16, Opava
- Oficiální stránky
Kurz vaření „Polévky a omáčky“
Na kurzu se bude připravovat:
– Silný vývar
– Demi-glace (základ kvalitní gastronomie)
– Frankfurtská polévka
– Polévka Pho
– Silný vývar
– Demi-glace (základ kvalitní gastronomie)
– Frankfurtská polévka
– Polévka Pho
– Sendvič s vepřovou panenkou a barbecue omáčkou
– Grilovaný ananas s vanilkovou omáčkou
Na kurzu se také naučíte:
– správně založit a „táhnout“ vývar
– využívat vývary nejenom jako polévky
– používat demi-glace
– využívat vývary nejenom jako polévky
– používat demi-glace
– jak připravit studené omáčky k masu nebo salátům
Účastníci kurzu budou mít zdarma k dispozici víno, pivo, kávu, čaj a nealkoholické nápoje.
Kurz vaření Čt 25.1.2018 od 17.00 hod.
Lektor: Michal Adam
Cena kurzu: 1.800 Kč/osoba
Začátek kurzu: 17:00 hod. (kurz trvá 4-5 hodin)
Přihlášky:
– telefonicky: 774 407 009
– e-mailem: gustissimo@seznam.cz
– osobně v prodejně Gustissimo, Rybí trh 16, Opava
Přihláška je platná po uhrazení kurzu, a to v prodejně Gustissimo, nebo převodem na účet číslo: 2200519455/2010