PODZIMNÍ DÝŇOVÉ SPECIALITY
Škola vaření Chefparade je opravdu pro každého. Nabízíme kurzy vaření pro začátečníky, pokročilé, dospělé i děti. Pro firmy pořádáme firemní akce, které Vám jiná škola vaření nenabídne. Pro veřejnost nabízíme také privátní párty. V našem obchodě si můžete koupit koření a ingredience z celého světa. Naši kuchyň umíme přemístit za Vámi a udělat Vám firemní akci nebo kurz vaření tam, kde budete chtít.
- 26.10.2017 18:00 přidat do kalendáře
- Husitská 56, Praha
- Oficiální stránky
Nenechte si ujít podzimní kurz vaření „Podzimní Dýňové Speciality“
Je tu podzim a s ním sezóna dýní. Vynikající sezónní menu pro vás sestavil šéfkuchař Marek Rauvolf. Přijďte se naučit skvělou dýňovou polévku s jablíčky a mascarpone, pravé italské risotto nebo šťavnatý flank steak s pyré z pečené dýně, omáčkou z granátových jablek a arancini – rýžovými kuličkami, které jsou sicilskou národní specialitou. Nebude chybět ani sladká tečka v podobě dýňového cheesecaku s rykytníkem.
- Dýňová polévka s jablíčky a mascarpone
- Italské risotto s pečenou dýní
- Flank steak, pyré z pečené dýně, arancini, omáčka z granátových jablek
- Dýňový cheesecake s rakytníkem
Rezervujte si své místo na kurzu ještě dnes ⇒ ZDE
- Doba trvání: 3 – 3,5 hodiny
- Cena: 1 990 Kč
- Kuchař: Marek Rauvolf
Podívejte se na další kurzy v škole vaření Chefparade ⇒ ZDE