PEČENÉ MASO A JEHO RŮZNÉ ÚPRAVY
Pečené maso v různých podobách si připravíte na kurzu vaření v Gustissimu. Naučíte se techniky úprav masa, jak poznat druhy masa a další tipy a rady.
- 08.02.2018 17:00 přidat do kalendáře
- Gustissimo, Rybí trh 16, Opava
- Oficiální stránky
Pečené maso a jeho různé úpravy
– Roastbeef s domácí tatarskou omáčkou
– Hovězí žebírko na víně s pancettou a žampiony
– Kuřecí roláda
Na kurzu se také naučíte:
– jak poznat různé druhy a části hovězího masa
– správné techniky úprav hovězího masa
– jak správně a jednoduše vykostit kuře
– základy příprav omáček z hovězího masa
Účastníci kurzu budou mít zdarma k dispozici víno, pivo, kávu, čaj a nealkoholické nápoje.
Kurz vaření Čt. 8.2.2018 od 17.00 hod.
Lektor: Michal Adam
Cena kurzu: 1.800 Kč/osoba
Začátek kurzu: 17:00 hod. (kurz trvá 4-5 hodin)
Přihlášky:
– telefonicky: 774 407 009
– e-mailem: gustissimo@seznam.cz
– osobně v prodejně Gustissimo, Rybí trh 16, Opava
Přihláška je platná po uhrazení kurzu, a to v prodejně Gustissimo, nebo převodem na účet číslo: 2200519455/2010
PEČENÉ MASO A JEHO RŮZNÉ ÚPRAVY
Adresa: Gustissimo, Rybí trh 16, OpavaZačátek: 08.02.2018 17:00