TO NEJLEPŠÍ Z ASIE – FESTIVAL ASIJSKÝCH CHUTÍ
Škola vaření Chefparade je opravdu pro každého. Nabízíme kurzy vaření pro začátečníky, pokročilé, dospělé i děti. Pro firmy pořádáme firemní akce, které Vám jiná škola vaření nenabídne. Pro veřejnost nabízíme také privátní párty. V našem obchodě si můžete koupit koření a ingredience z celého světa. Naši kuchyň umíme přemístit za Vámi a udělat Vám firemní akci nebo kurz vaření tam, kde budete chtít.
- 27.10.2017 18:00 přidat do kalendáře
- Bubenské nábř. 306/13, Praha
- Oficiální stránky
TO NEJLEPŠÍ Z ASIE
Kurzy asijské kuchyně patří v Chefparade jednoznačně mezi nejoblíbenější. Připravili jsme proto pro vás zcela nový kurz, zaměřený na to nejlepší z Číny, Vietnamu, Indonésie a Thajska. Na kurzu si připravíte nejen skvělé Dim sum knedlíčky, ale navíc si do nich jako náplň upečete pravou pekingskou kachnu. Vietnamskou kuchyně zastoupí polévka Pho Bo, na kterou se naučíte připravit ten nejlepší vývar, plný chutí a vůní. Tradičním pokrmem z Indonésie bude smažená rýže Nasi Goreng s kuřecím masem a vaječnou omeletou. A sladkou tečkou na závěr budou tapiokové perličky s kokosovým mlékem a exotickým ovocem.
Kurz pro vás sestavil skvělý kuchař Ondřej Hutník, který se dlouhodobě zaměřuje právě na asijskou kuchyni. Začínal vařit ve Skotsku, kde postupně vystřídal 3 různé hotely. Když se vrátil domů, nastoupil u jeho velkého vzoru v restauraci Maze by Gordon Ramsay v hotelu Hilton Old Prague. Po této zkušenosti následovaly další vyhlášené podniky restaurace V Zátiší a poté restaurace Čestr ze sitě Ambiente. Nyní vaří už 4 roky v hotelu Mandarin Oriental, z toho druhým rokem na pozici Senior Sous Chef. Vaření miluje a snaží se stále učit nové věci. Proto také absolvoval několik zahraničních stáží, např. v tříhvězdičkové michelinské restauraci Geranium v Kodani nebo v Číně v michelinské restauraci Yong Yi Ting v Mandarin Oriental hotelu v Šanghaji. V tomto roce plánuje působení v nejlepších asijských restauracích v Londýně. Kromě práce v hotelu se rád zúčastňuje různých netradičních pop-up eventů a pomáhá např. s projektem Forbidden Taste.
- Napařované knedlíčky Dim sum plněné pekingskou kachnou s chilli omáčkou
- Vietnamská hovězí polévka Pho Bo
- Indonéská smažená rýže Nasi Goreng s kuřecím masem
- Tapiokové perličky se sladkým kokosovým mlékem, granátovým jablkem, mangem a liči
Rezervujte si své místo na kurzu co nejdřívě ⇒ ZDE
- Doba trvání: 3 – 3,5 hodiny
- Cena: 1 990 Kč
Podívejte se na další zajímavé kurzy školy vaření Chefparade ⇒ ZDE
TO NEJLEPŠÍ Z ASIE – FESTIVAL ASIJSKÝCH CHUTÍ
Adresa: Bubenské nábř. 306/13, PrahaZačátek: 27.10.2017 18:00