MOŘSKÉ RYBY A PLODY
Mořské ryby a plody je kurz vaření v Gustissimu, který vás naučí jak poznat při nakupování čerstvost, filetování a různé techniky zpracování.
- 14.03.2018 17:00 - 14.03.2018 přidat do kalendáře
- Gustissimo, Rybí trh 16, Opava
- Oficiální stránky
Kru vaření „Mořské ryby a plody“
Na kurzu mořské ryby a plody se bude připravovat:
– Mušle sv. Jakuba s květákovým pyré
– Grilovaná chobotnice na salátku s pečenými bramborami, limetkou a cherry rajčátky
– Grilované krevety s čimičuri salsou
– Pečené filé z pražmy královské s černou pikantní asijskou čočkou
Na kurzu se také naučíte:
– jak poznat při nákupu čerstvé ryby a mořské plody
– správnou techniku filetování ryb
– různé tepelné úpravy mořských plodů
– vybrat vhodnou přílohu k mořským plodům
Účastníci kurzu budou mít zdarma k dispozici víno, pivo, kávu, čaj a nealkoholické nápoje.
Cena kurzu: 1.900 Kč/osoba
Začátek kurzu: 17:00 hod. (kurz trvá 4-5 hodin)
Kurz vaření St. 14.3.2018 od 17.00 hod.
Lektor: Radim Svačina
Přihlášky:
– telefonicky: 774 407 009
– e-mailem: gustissimo@seznam.cz
– osobně v prodejně Gustissimo, Rybí trh 16, Opava
Přihláška je platná po uhrazení kurzu, a to v prodejně Gustissimo, nebo převodem na účet číslo: 2200519455/2010