Aby sme vám zabezpečili čo najlepšie služby, používame k fungovaniu webu neškodné súbory cookies.
Děkujeme

Menu michelinských kuchařů IV.

Menu michelinských kuchařů připraví šéfkuchař Martin Svatek restaurace Goldie a menu bude o 5-ti chodech. Datum je 17. března a cena degustace 1490 Kč.

Menu michelinských kuchařů IV.

Zážitkové menu michelinských kuchařů sestavené z receptů od nejlepších světových kuchařů.

Menu michelinských kuchařů připraví Martin Svatek šéfkuchař restaurace Goldie hotelu Nautilus

Devět špičkových vín od skvělého moravského vinařství PATRIA Kobylí.

 

Menu o 5-ti chodech

Paul Bocuse 3***, Lyon, Francie
1. Husí paštika ve francouzském těstíčku, ovoce

Tim Raue 2**, Berlín, Německo   
2. Makrela, kreveta, ponzu, okurka, řeřicha

Sergio Herman 2**, Antverpy, Belgie
3. Hering, podmáslí, jablka, tapioka, kedlubnový olej

Yannick Alleno 3***, Paříž, Francie
4. Kachní srdíčka ve smržové omáčce

Jan Hartwig 2**, Mnichov, Německo
5. Nugát, maracuja, slaný karamel, ořechy, čili

Vstupné

– předprodej: 1 490 Kč (pro 1 os.)

KOUPIT VSTUPENKU

 

Menu michelinských kuchařů IV.

Adresa: HOTEL NAUTILUS, Žižkovo Náměstí 20, 390 01 Tábor
Začátek: 17.03.2018 19:00

Detail akce

Sdílejte akci:

Okomentovat akci

Podobné akce v okolí

VALENTÝNSKÉ MENU V AUREOLE 2018

VALENTÝNSKÉ MENU V AUREOLE 2018

Streda 14.02.2018,
Fusion Restaurant & Lounge City Tower, 27. patro Hvězdova 1716/2b 140 00 Praha 4
VALENTÝNSKÉ MENU 2018 V LA FONDUTA

VALENTÝNSKÉ MENU 2018 V LA FONDUTA

Streda 14.02.2018,
Jeronýmova 577/37, Liberec VII, 46007
VALENTÝNSKÉ SNOUBENÍ POKRMŮ S VÍNEM

VALENTÝNSKÉ SNOUBENÍ POKRMŮ S VÍNEM

Pátek 16.02.2018,
Vinařství U Kapličky, Vinařská 484, 691 05 Zaječí
Sharing Food s Martinem Svatkem & Brankem Černým

Sharing Food s Martinem Svatkem & Brankem Černým

Pátek 09.03.2018, 19:00
HOTEL NAUTILUS, Žižkovo Náměstí 20, 390 01 Tábor