Menu michelinských kuchařů IV.
Menu michelinských kuchařů připraví šéfkuchař Martin Svatek restaurace Goldie a menu bude o 5-ti chodech. Datum je 17. března a cena degustace 1490 Kč.
- 17.03.2018 19:00 - 17.03.2018 přidat do kalendáře
- HOTEL NAUTILUS, Žižkovo Náměstí 20, 390 01 Tábor
- Oficiální stránky
Zážitkové menu michelinských kuchařů sestavené z receptů od nejlepších světových kuchařů.
Menu michelinských kuchařů připraví Martin Svatek šéfkuchař restaurace Goldie hotelu Nautilus
Devět špičkových vín od skvělého moravského vinařství PATRIA Kobylí.
Menu o 5-ti chodech
Paul Bocuse 3***, Lyon, Francie
1. Husí paštika ve francouzském těstíčku, ovoce
Tim Raue 2**, Berlín, Německo
2. Makrela, kreveta, ponzu, okurka, řeřicha
Sergio Herman 2**, Antverpy, Belgie
3. Hering, podmáslí, jablka, tapioka, kedlubnový olej
Yannick Alleno 3***, Paříž, Francie
4. Kachní srdíčka ve smržové omáčce
Jan Hartwig 2**, Mnichov, Německo
5. Nugát, maracuja, slaný karamel, ořechy, čili
Vstupné
– předprodej: 1 490 Kč (pro 1 os.)
KOUPIT VSTUPENKU
Menu michelinských kuchařů IV.
Adresa: HOTEL NAUTILUS, Žižkovo Náměstí 20, 390 01 TáborZačátek: 17.03.2018 19:00
Okomentovat akci
Podobné akce v okolí
VALENTÝNSKÉ MENU V AUREOLE 2018
Streda 14.02.2018,
Fusion Restaurant & Lounge City Tower, 27. patro Hvězdova 1716/2b 140 00 Praha 4
VALENTÝNSKÉ SNOUBENÍ POKRMŮ S VÍNEM
Pátek 16.02.2018,
Vinařství U Kapličky, Vinařská 484, 691 05 Zaječí
Sharing Food s Martinem Svatkem & Brankem Černým
Pátek 09.03.2018, 19:00
HOTEL NAUTILUS, Žižkovo Náměstí 20, 390 01 Tábor