JIHOAMERICKÁ MASA
Poznejte jihoamerická masa! Rib eye steak, Flank steak. Tyto laskominy se v škole vaření Ola Kala naučíte dokonale uvařit!
Charakteristika kurzu
V nabitém odpolední kurzu budeme používat prvotřídní suroviny a naučíme vás uvařit vynikající lahůdky. Svým kuchařským uměním překvapíte i ty nejnáročnější labužníky.Tento kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé. Díky malému počtu účastníků kurzu se věnujeme všem.
Co budeme vařit
- Flank steak v kořeněné limetkové marinádě v tortille s lehkým listovým salátem
- Rib eye steak s pepřovou omáčkou, restovanou středozemní zeleninou
- Krém Chantilly s ovocem
Naučíme vás
- pracovat s prvotřídním masem
- připravit steak „medium“, „rare“ nebo „well done“ jako ve steak house
- základy skladování masa
- marinování masa
- lehký, rychlý a velmi efektní dezert
a další tipy a triky profesionálů
O kurzu
Začátek kurzu je v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 19:30-20:00. hodiny. Kurz se pořádá v stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady. Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách. Cena kurzu je 2 900 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 750 Kč – více zde)
Cena obsahuje všechny suroviny se kterýma budete jídla připravovat. Nápoje na uhašení vaší žízně (welcome drink, voda, džus, káva, čaj a víno z doporučení sommeliéra). Zástěra je účastníkům kurzu k zapůjčení. Ochutnávka vín doporučená sommeliérem a certifikát, který obdržíte po absolvování kurzu – osvědčení o absolvování kurzu.
Termíny a rezervace:
31.1.2018 – Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steak
Začátek kurzu: 16:00
Rezervovat kurz
20.3.2018 – Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steak
Začátek kurzu: 16:00
Rezervovat kurz
26.4.2018 – Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steak
Začátek kurzu: 16:00
Rezervovat kurz