ITALSKÁ KUCHYNĚ
V jednoduchosti je krása.
Italská kuchyně je jednoduchá, zdravá, chutná a velmi oblíbená.
Naučte se připravit křupavé lehké saláty, jednoduché těstoviny i složitější italská jídla.
Co dezerty? Máte rádi osvěžující italské pamlsky?
- 08.03.2018 16:00 - 08.03.2018 přidat do kalendáře
- Frýdecká 203 739 61 Třinec
- Oficiální stránky
Charakteristika kurzu
Během kurzu se seznámíte a naučíte tipy a triky, které používají v italských domácnostech a tím docílíte originálních a vynikajících chutí a kombinací. Svým kuchařským uměním pak překvapíte i ty nejnáročnější labužníky. Navíc se během kurzu uvolníte, seznámíte s dalšími účastníky a příjemně se odreagujete.
Co budete vařit a ochutnávat
- Rosti z červené řepy s uzeným lososem a křenovým krémem
- Salát ze sépie a chorisa, s fazolemi a rucolou
- Špagety s pravým boloňským ragů, se sýrem Pecorino
- Domácí gnocchi s hříbky, rozmarýnem a panchetou
- Pěna z bílé čokolády s černým pepřem a mátou
O kurzu
Začátek kurzu je v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 21.hodiny. Kurz se koná v našem moderním Gastro Studiu Amkor, ul. Frýdecká 203, Třinec, vstup z ulice Zelená. Auto zaparkujete v našem areálu. Autobusem- zastávka Obecní domy. Minimální počet účastníků je 8 osob a maximální počet účastníků je 14 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.
Cena kurzu: 1 890 Kč
V ceně kurzu jsou veškeré suroviny, ze kterých budeme vařit. Nápoje pro vaší pohodu (uvítací drink, káva Nespresso, voda, čaj, vybraná vína ). Kuchařská zástěra a receptury pokrmů, které se budou na daném kurzu připravovat.Průběžný úklid studia a mytí nádobí ( účastník neuklízí). Termoobal na pokrmy, které si pak můžete odnést sebou a závěrečný certifikát o absolvování kurzu.
Akční nabídka
Při nákupu dvou a více kurzů vaření v Gastro Studiu Amkor , Vám z ceny odečteme slevu ve výši 10%. Ušetříte tak 129,-/osoba/za kurz START, 189,-/osoba/za standardní kurz a 239,-/osoba/za kurz SPECIÁL.
OBJEDNÁVKOVÁ FORMULÁŘ
Kurz vede šéfkuchař Lukáš Bulíček, který se vyučil v oboru kuchař na COP Společného stravování v Ostravě- Vítkovicích. Pracoval v restauracích a hotelích po celé republice , kde sbíral zkušenosti a inspiraci. Aktivně spolupracuje s předními českými šéfkuchaři (Václav Šmerda, Vladimír Šmejkal aj.) a účastí se kuchařských soutěží (člen vítězného teamu Gastro Pardubice 2013/2014). V rámci sebevzdělávání se účastní školení pod vedením současných špiček české gastronomie.
Termíny a rezervace kurzu
8.3.2018 – Italská kuchyně pro pokročilé – NOVINKA
Rezervovat kurz