Steak a Burger
Steak a Burger je oblíbená kombinace jídel mužů. Přijďte se na kurz vaření naučit jak správně vybírat maso a upéct ho tak, aby byl šťavnatý.
- 28.03.2018 17:00 - 28.03.2018 přidat do kalendáře
- Gustissimo, Rybí trh 16, Opava
- Oficiální stránky
KURZ VAŘENÍ „Steak a Burger“
Na kurzu steak a burger budete připravovat:
– Burger z vyzrálého hovězího masa s plátkem chedaru, karamelizovanou červenou cibulkou, pancettou,
– Burger z vyzrálého hovězího masa s plátkem chedaru, karamelizovanou červenou cibulkou, pancettou,
rajčatovou salsou, salátkem, okurkou a rajčetem v domácí housce
– Pravý americky Pastrami sendvič
– Vyzrálý Rump steak s pepřovou omáčkou
– Čokoládový browniess s vanilkovo-kokosovým krémem
– Pravý americky Pastrami sendvič
– Vyzrálý Rump steak s pepřovou omáčkou
– Čokoládový browniess s vanilkovo-kokosovým krémem
Na kurzu se také naučíte:
– jak správně vybrat a připravit maso na steak a burger
– mleté maso není nic podřadného
– připravit omáčku na burger
– ugrilovat krásně šťavnatý steak a burger
– jak správně vybrat a připravit maso na steak a burger
– mleté maso není nic podřadného
– připravit omáčku na burger
– ugrilovat krásně šťavnatý steak a burger
– upéct domácí housku na burger
Účastníci kurzu budou mít zdarma k dispozici víno, pivo, kávu, čaj a nealkoholické nápoje.
Cena kurzu: 1.800 Kč/osoba
Začátek kurzu: 17:00 hod. (kurz trvá 4-5 hodin)
Kurz vaření: St. 28.3.2018 od 17.00 hod.
Lektor: Radim Svačina
Přihlášky:
– telefonicky: 774 407 009
– e-mailem: gustissimo@seznam.cz
– osobně v prodejně Gustissimo, Rybí trh 16, Opava
Přihláška je platná po uhrazení kurzu, a to v prodejně Gustissimo, nebo převodem na účet číslo: 2200519455/2010