ÚVOD DO FRANCOUZSKÉ KUCHYNĚ
Připadají Vám chutě její kuchyně éterické a nedostižitelné? Máte rádi rafinovanost na talíři?
Lahodná cibulačka, kachní prsa, horký čokoládový fondant, to vše budete ovládat jako špičkový kuchař!
O kurzu „Úvod do francouzské kuchyně“
Začátek kurzu je v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 20.hodiny. Kurz se koná v našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady. Maximální počet účastníků je 16 osob a pracuje se ve skupinkách po dvou osobách. Cena kurzu je 2 900 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 750 Kč – více zde).
Co budeme vařit
- Gratinovaná francouzská cibulačka
- Kachní prso Barberie
- Glazírované (karamelizované) cibulky
- Čokoládový fondant s višňovým ragú a omáčkou z créme fraiche
Co se naučíte
- Krájet cibuli a rozpoznávat několik druhů cibule
- Gratinovat tučným sýrem
- Připravit sladkokyselý karamel na cibulky
- Kachní maso jako steak s křupavou kůží
- Používat bylinky
- Upéct tajemný fondant, tak aby uvnitř zůstalo tekuté horké čokoládové jadérko a mnoho dalších triků a postupů, které používají profesionální kuchaři
Cena obsahuje:
Všechny suroviny se kterýma budete jídla připravovat. Nápoje na uhašení vaší žízně (welcome drink, voda, džus, káva, čaj a víno z doporučení sommeliéra). Zástěra je účastníkům kurzu k zapůjčení. Ochutnávka vín doporučená sommeliérem a certifikát, který obdržíte po absolvování kurzu – osvědčení o absolvování kurzu.
Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.
Termíny:
20.2.2018 Úvod do francouzské kuchyně, začátek 16:00
Rezervovat kurz
17.4.2018 – Úvod do francouzské kuchyně, začátek kurzu: 16:00
Rezervovat kurz