Čtvrté pokračování vzdělávacího cyklu „Vinařská akademie“ pod názvem
VINAŘSKÁ AKADEMIE IV – SPECIÁLNÍ TECHNOLOGIE, INOVACE a VIZE
Kurz je zaměřený na speciální technologie např. tokajské víno, portské, retsina, sherry apod.
Informuje o speciálních technologiích: dlouhé ležení na kvasničných kalech s promícháváním nebo kachetinská metoda výroby vína a nastiňuje vize pro budoucnost.
Zajímavé přednášky z této oblasti pro Vás zajistí odborníci na nejvyšší úrovni – doc. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D., Ing. Petr Ptáček, Ing. Kamil Prokeš, Ph.D., aj. Vyhrazujeme si právo na změnu přednášejících.
OBSAH KURZU:
I. Tokajské víno, Sauternes, Vin Santo, Passito, Vin de Paille, Retsina, Asti, …atd.
(Ing. Kamil Prokeš, Ph.D.)
II. Portské, Sherry, Madeira, Malaga, Marsala, Commandaria, …atd.
(Ing. Petr Ptáček)
III. Autentická vína, oranžová vína, biodynamická vína
(Doc. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D., Ing. Patrik Voda)
CENA ZAHRNUJE:
Teoretické vyučování doplněno o vzorky vín, které jsou typické pro přednášená témata. Degustace v rámci výuky probíhá všechny tři dny.
CENA PRO 2017: 6 480,- Kč + 21% DPH (cena vč. DPH činí 7.840,- Kč)
Strava a ubytování: zajišťují si účastníci kurzu sami
TERMÍN NA ROK 2017
01.12. – 03.12.2017 Kurz je realizován s podporou Vinařského fondu ČR
MÍSTO KONÁNÍ: Valtice – přednášková místnost Vinařské akademie, nám. Svobody 13
GPS: 48°44´32.010″N, 16°45´22.903″E
Informace Vám rádi poskytneme ve vinotéce ve Vinařském domě na nám. Svobody 16, kde má v prvním patře Vinařská akademie kancelář.
Před učebnou nelze parkovat. Možnost parkování na náměstí za poplatek cca 20 metrů od učebny.
KONTAKT:
Ing. Martina Bartošová – tel.: 00420 519 352 083, mob.: 774 145 437
PŘIHLÁŠKA: