Aby sme vám zabezpečili čo najlepšie služby, používame k fungovaniu webu neškodné súbory cookies.
Děkujeme

VÁNOČNÍ FRANCOUZSKÁ KUCHYNĚ – Restaurant Signature & Kuliner

Přijďte prožít advent pohodově se sklenkou dobrého vína a zavařit si pod vedením šéfkuchaře Pavlem Veltruským. Připravíte si světově proslulé lahůdky pocházející z Francie. Cena kurzu je 3200kč.

VÁNOČNÍ FRANCOUZSKÁ KUCHYNĚ – Restaurant Signature & Kuliner

Vařte s námi jako francouzští šéfkuchaři! 

Světově proslulé lahůdky pocházející z Francie vznikaly už ve francouzské historii. Pro Francouze mají hodnotu národního pokladu. Jednotlivé kombinace surovin a vyvážená chuť pokrmů z celého menu šéfkuchaře Pavla Veltruského vás o tom přesvědčí! Odměňte se, prožijte advent pohodově se sklenkou dobrého vína a nalaďte se na vánoční čas.

Francouzské vánoční menu, které si společně uvaříme:

  • Šnečí tartiflette
  • Vol-au-vent s žabími stehýnky – národní pochoutka Francouzů, ve francouzských restauracích byla tato surovina módní již před stovkami let
  • Ragú ze zelené čočky se sýrem Cantal kachní foie gras – nejvíce ceněná část kachny bohaté máslové chuti v kombinaci s měkkým sýrem Cantal se silnou kůrkou
  • Kachní tornedo, pošírovaná hruška v bílém víně, kořenová zelenina
  • Jablečný tatin, vanilkový krém – karamelizovaný máslový koláč, který tenkrát vznikl omylem a dnes se řadí ke klasice francouzských dezertů

Většina jídel vyžaduje jen pochopení základních francouzských technik vaření. Jak začít? Národními francouzskými pokrmy s šéfkuchařem Pavlem Veltruským.

Ilustrační foto: prezentace menu restaurace Signature šéfkuchařem Pavlem Veltruským

Jak prožijete čas s námi?

  • při příchodu vás uvítáme nápojem dle vlastního výběru (káva, čaj, nealko, pivo, víno, …)
  • seznámíme vás s vaší dočasnou kuchyní
  • šéfkuchař vás obeznámí s menu a surovinami
  • během aktivního vaření připravujete jednotlivé pokrmy s kuchařským průvodcem/lektorem
  • zapisování si poznámek, postupů a různých vychytávek se hodí pro domácí vaření, vřele doporučujeme a vše k tomu máte po celou dobu k dispozici
  • v průběhu kurzu sdílíme zážitky, chutě a degustujeme
  • společně si kurz vyhodnotíme a těšíme se na vaše nové náměty a nápady
  • slavnostní předávání certifikátů
  • s sebou si odnesete recepty pro domácí přípravu, menu a krabičku s ochutnávkou pro vaše blízké

Dobrá nálada a nadšení je klíčem k chutnému vaření.

Prosíme vás o příchod 20 – 30 minut před stanoveným začátkem kurzu. Žijeme vařením! Těšíme se, váš Kuliner Tým

Cena kurzu je 3200kč

 

Rezervovat kurz

VÁNOČNÍ FRANCOUZSKÁ KUCHYNĚ – Restaurant Signature & Kuliner

Adresa: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně, Bohunická cesta 727/15, Moravany
Začátek: 06.11.2017 16:30

Detail akce

Sdílejte akci:

Okomentovat akci

Podobné akce v okolí

BEER FEST BRNO 2018

BEER FEST BRNO 2018

Pátek 21.09.2018,
Fotbalový stadion Za Lužánkami, Sportovní, 60200 Brno
VEGAN BURGER DAY vol. IV

VEGAN BURGER DAY vol. IV

Ctvrtek 22.02.2018, 14:00
VEGALITÉ, Slovákova 10, 60200 Brno
ROZTANČENÁ KUCHYNĚ JAMIE OLIVERA

ROZTANČENÁ KUCHYNĚ JAMIE OLIVERA

Úterý 13.02.2018, 18:00
Husitská 56, Žižkov, Praha, Česko
KURZ VEGANSKÉ KUCHYNĚ

KURZ VEGANSKÉ KUCHYNĚ

Sobota 24.02.2018, 11:00
Husitská 56, Žižkov, Praha, Česko
PUNK NA TALÍŘI!

PUNK NA TALÍŘI!

Nedele 25.02.2018, 13:00
Bubenské nábř. 306/13, Praha, Česko