RYBY A DARY MOŘE
Zažijte netradiční kombinaci moderní gastronomie a industriálního prostředí Dolních Vítkovic!
RYBY A DARY MOŘE
Chef patron David vás provede kurzem, ve kterém se naučíte zpracovávat ryby i vybrané mořské plody.
Zpracované produkty následně budeme připravovat například v páře či metodou Sous-vide.
Termíny a vouchre na kurz vaření „Ryby a dary moře“
Vouchre se prodávají ve třech variantách. 1 osoba za 3.600kč, 2 osoby za 5.900kč a 8 osob 21.600kč
KOUPIT VOUCHER
Leden 2018
Sobota 13.1.2018 od 17:00 – 22:00
Únor 2018
Čtvrtek 15.2.2018 od 17:00 – 22:00
Středa 28.2.2018 od 17:00 – 22:00
Březen 2018
Středa 14.3.2018 od 17:00 – 22:00
Čtvrtek 29.3.2018 od 17:00 – 22:00
Duben 2018
Pátek 20.4.2018 od 17:00 – 22:00
Čtvrtek 26.4.2018 od 17:00 – 22:00
Květen 2018
Středa 9.5.2018 od 17:00 – 22:00
Červen 2018
Pátek 1.6.2018 od 17:00 – 22:00
Čtvrtek 21.6.2018 od 17:00 – 22:00
Kurz vaření Food Atelier Chef Club
Kurzy vaření ve Food Atelier Chef Clubu vás zaručeně budou bavit. Nejenže je naše škola vaření zasazena do netradičního industriálního prostoru Compress Hall v Dolních Vítkovicích, ale zejména vám poskytne nezapomenutelný gastronomický zážitek.
Co všechno vás bude čekat?
Začínáme, jak jinak, prohlídkou rozsáhlých prostor Compress Hall a servisem v podobě kávy, čaje, vytříbeného vína nebo kvalitní whiskey. Prohlídku zakončíme v prostoru samotné kuchyně, kde na vás již budou čekat veškeré suroviny. Krok po kroku si projdeme připravované menu a detailně vás seznámíme s jednotlivými ingrediencemi.
Nyní už zbývá jen stručné poučení o bezpečnosti práce a můžeme se pustit do práce. Každé menu sestává z několika chodů. Každý chod budeme bezprostředně po uvaření společně degustovat. Po finální ochutnávce bude prostor pro dodatečné prozkoumání všech receptů na tabuli a společné focení. Sladkou tečkou na závěr bude soutěž v prezentaci jídla na talíři a jeho následné nafocení.
Jednoznačně budete naplněni nejen jídlem, ale i dojmy z výjimečného zážitku v krásném prostředí ve společnosti zapálených šéfkuchařů.