STEAKY I.
Na tomto kurzu se naučíte správnou přípravu steaků a hodně zajímavých poznatků. Uvaříte si například pštrosí steak, hovězí striploin a další.
- 24.01.2018 - 17:00 přidat do kalendáře
- Gustissimo, Rybí trh 16, Opava
- Oficiální stránky
Kurz vaření „Steaky“
– Pštrosí steak s batátovými hranolkami
– Kuřecí supreme, restované růžičkové kapustičky na cizrně a uzené slanině
– Hovězí striploin steak z vyzrálého nízkého roštěnce, pečená zelenina
– Čokoládový Brownies s vanilkovou esencí
– Omáčka ze zeleného pepře
– Krémová chedarová omáčka
Na kurzu se také naučíte:
– jak poznat různé druhy a části hovězího masa
– jak správně vybrat maso na steak
– proč musí být maso dobře „vyzrálé“?
– ugrilovat steak, aby zůstal krásně šťavnatý
Kurz vaření 24.1.2018 od 17.00 hod.
Lektor: Radim Svačina
Účastníci kurzu budou mít zdarma k dispozici víno, pivo, kávu, čaj a nealkoholické nápoje.
Cena kurzu: 1.800 Kč/osoba
Začátek kurzu: 17:00 hod. (kurz trvá 4-5 hodin)
Přihlášky:
– telefonicky: 774 407 009
– e-mailem: gustissimo@seznam.cz
– osobně v prodejně Gustissimo, Rybí trh 16, Opava
Přihláška je platná po uhrazení kurzu, a to v prodejně Gustissimo, nebo převodem na účet číslo: 2200519455/2010
Podívejte se na další zajímavé kurzy vaření.