Olympijské menu národního kuchařského týmu
Olympijské menu pro vás připraví šéfkuchař Martin Svatek z restaurace Goldie v Táboře dne 28.2. a menu bude o 5-ti chodech. Cena je 1490 Kč.
- 28.02.2018 19:00 - 28.02.2018 přidat do kalendáře
- Žižkovo námìstí 20, 390 01 Tábor
- Oficiální stránky
Zážitkové olympijské menu kuchařského národního týmu ze světových kuchařských olympiád a soutěží.
Menu připraví Martin Svatek šéfkuchař restaurace Goldie hotelu Nautilus
Špičková vína od skvělého moravského vinařství Baláž.
Menu o 5-ti chodech
Chicago 2009, Stříbrná medaile
1. Pečený losos ve filo těstě, mousse z lososa, tomatové želé
Singapore 2010, Stříbrná medaile
2. Konfit a hřbet z jelena, smažené brambory, zelenina
Kuchařská olympiáda Německo 2012, Stříbrná medaile
3. Vepřová kotletka, smažený bůček, česnekové pyré, špenátová palačinka, kapusta
Kuchařská olympiáda Německo 2016, Bronzová medaile
4. Hřbet z daňka, zvěřinová klobáska, hříbková terinka, perníková omáčka, karotka
Lucembursko 2014, Bronzová medaile
5. Kokosová pěna, cukrová vata, smažený koblížek, sabayone
Vstupné
– předprodej: 1 490 Kč (pro 1 os.)
KOUPIT VSTUPENKU
Olympijské menu národního kuchařského týmu
Adresa: Žižkovo námìstí 20, 390 01 TáborZačátek: 28.02.2018 19:00