Aby sme vám zabezpečili čo najlepšie služby, používame k fungovaniu webu neškodné súbory cookies.
Děkujeme

Olympijské menu národního kuchařského týmu

Olympijské menu pro vás připraví šéfkuchař Martin Svatek z restaurace Goldie v Táboře dne 28.2. a menu bude o 5-ti chodech. Cena je 1490 Kč.

Olympijské menu národního kuchařského týmu

Zážitkové olympijské menu kuchařského národního týmu ze světových kuchařských olympiád a soutěží.

Menu připraví Martin Svatek šéfkuchař restaurace Goldie hotelu Nautilus

Špičková vína od skvělého moravského vinařství Baláž.

 

Menu o 5-ti chodech

Chicago 2009, Stříbrná medaile
1. Pečený losos ve filo těstě, mousse z lososa, tomatové želé

Singapore 2010, Stříbrná medaile 
2. Konfit a hřbet z jelena, smažené brambory, zelenina

Kuchařská olympiáda Německo 2012, Stříbrná medaile
3. Vepřová kotletka, smažený bůček, česnekové pyré, špenátová palačinka, kapusta

Kuchařská olympiáda Německo 2016, Bronzová medaile
4. Hřbet z daňka, zvěřinová klobáska, hříbková terinka, perníková omáčka, karotka

Lucembursko 2014, Bronzová medaile
5. Kokosová pěna, cukrová vata, smažený koblížek, sabayone

 

Vstupné

– předprodej: 1 490 Kč (pro 1 os.)

KOUPIT VSTUPENKU

 

Olympijské menu národního kuchařského týmu

Adresa: Žižkovo námìstí 20, 390 01 Tábor
Začátek: 28.02.2018 19:00

Detail akce

Sdílejte akci:

Okomentovat akci