SÝRY A VÍNA II.
Sýry a vína - to k sobě neodmyslitelně patří! Ochutnáte 4 druhy sýrů a jídla připravené z nich, 8 skvělých vín a to vše dostanete s odbornou přednáškou.
- 19.03.2018 19:00 - 19.03.2018 přidat do kalendáře
- Žižkovo Náměstí 20, 390 01 Tábor
- Oficiální stránky
Degustační menu – sýry a víno
Oblíbené a léty proveřené zážitkové degustační menu, kde dokonalost chuti dotváří vhodně zvolená kombinace moravských vín a vybraných světových sýrů.
Osm skvělých vín představí přední znojemský vinař Josef Kořínek.
Sýry představí odborník Ing. Miloš Vincik z Ráje sýrů, firmy specializující se na prodej sýrů z celého světa.
Menu připraví Martin Svatek šéfkuchař restaurace Goldie hotelu Nautilus.
„Sýr je bratrem vína. Stejně jako víno, ani sýr nikdy není týž; je vrtkavý jako láska a je třeba jej zachytit v pravém okamžiku, kdy jeho lahodnost vrcholí.“
Maurice Des Ombiaux, belgický novinář a spisovatel 1868 – 1943.
Vstupné
– předprodej: 790 Kč (pro 1 os.)
KOUPIT VSTUPENKU
Menu o 4 chodech
Itálie
1. Burrata (čerstvý pařený sýr z kravského mléka), rajčata, prach z oliv, kedlubnový olej.
Nizozemsko
2. Legendární polévka z goudy pošesté.
Nizozemsko
3. Old Rotterdam, rozinky, madeira, maliny.
Francie
5. Creme brulée z kozího sýra, marmeláda, ořechová zmrzlina.