Valentýnské menu jsi pro zamilované páry připravila i restaurace Hotelu Aplaus.❤️
Předkrm
1 Ks / Gratinovaná ústřice Gillardeau s holandskou omáčkou, špenátové listy – 185 Kč
Hlavní chody
Pro ni
200 g / Filety z mořského vlka, bramborové pyré, smažená zeleninová kroketa, omáčka z pažitky a Ryzlinku – 395 Kč
Pro něj
200 g / Steak z Telecího Rib Eye, rustikální zelenina s pečenými baby brambory, omáčka z hrubé hořčice a zeleného pepře – 395 Kč
Dezert
Čokoládová Panna Cotta, ragú z malin – 115 Kč
Valentýnské menu pro dvě osoby
Toto menu obsahuje, 2x výše uvedené tříchodové menu (předkrm, hlavní chod a dezert), láhave 0,7 Prosecco Fili. Součástí menu je také pozornost pro dámu.
Cena menu pro dvě osoby – 1255 Kč