CHEF´S TABLE V BISTROT104 vol.II
Chef′s table v Bistrot104 vol.II se koná 15.11. a všechny 3 Living restaurans přijdou, aby uchvátili Vaše chuťové pohárky, podívejte se co si připravili.
- 15.11.2017 18:00 - 23:00 přidat do kalendáře
- Bistrot 104 Korunní 810/104, 10100 Praha
- Oficiální stránky
O akci Chef′s table vol.II
Že jste nebyli na jedničce a hned je dvojka? Tohle není špatný film, nebojte se, jen jsme si to potřebovali nacvičit.
Přicházíme s jedinečnou události konce letošního roku. Akcí na náplavce a pop upů bylo už letos dost a než nám všichni odjedete na hory a usednete ke štědrovečerní večeři, chtěli bychom Vám poděkovat, že jste letos navštěvovali naše restaurace. To ,,bychom,, znamená úplně všichni dohromady. Nebo o nás o všech teď slyšíte poprvé? Tak či tak teď dávejte dobrý pozor!
Living restaurants totiž není jen jedna restaurace, ani dvě.. má tři! A všechny 3 přijdou, aby uchvátili Vaše chuťové pohárky. A jelikož na sezení ve sklepě budeme mít celou zimu, akce se neuskuteční nikde než v Bistrot104 na Vinohradech. Lesní prostředí s mechovým sloupem Vás dostane.
A kdo to tam teda přijde vařit?
Restaurace Le Terroir
Čistá a nefalšovaná Francie, 50 druhů champagne ukrytých v jejich vinném sklepě, akademie vína a sýrů v doprovodu krásného sklepního prostředí. Francouzská kuchyně, francouzský personál, francouzská vína..
No a co je nejvíc francouzského? No přece fantastická bujabéza a kohout na víně!
Že tohle je klasika?
Proto pro Vás máme restauraci Satuy, kde působí velmi exotický šéfkuchař Lucky ze Srí Lanky. Restaurace je přímo v centru Prahy a už zvenku poznáte, že se jedná hlavně o vůně a intenzivní chutě.
Luckyho tatarák z krevet a treska s kokosovou rýží a curry omáčkou.
Bistrot104
Interiér této restaurace Vás uchvátí už při příchodu. Restaurace pod vedením Pavola Pavlíka a jeho týmu, nenechala letos žádnou konverzaci v klidu. Inspirace skandinávii, naturální vína, no nebudeme prozrazovat vše.
Kéžby jste mohli ochutnat všechno, pro tento večer ale bude křepelka s lanýžovým pyré, vejcem a houbami a jako dezert petrželový koláč se zmrzlinou a ferdou mravencem.
Co by to bylo za jídlo bez nápojů, takže hned u vchodu dostanete skleničku champagne, aby jste se dostali na stejnou vlnu a nechali aspoň na chvíli starosti a práci venku. Popustili jsem uzdu fantazii a proto Vám představujeme pány a dámu, kteří se budou po celý večer starat o Váš pitný řežim.
Dámy první:
Ani Cha tea není jen čaj o páté. Zapomeňte na sáčkové čaje, Anita Vám ukáže, jak si připravit prvnotřídní čaj, který můžete posléze ochutnat v naší restauraci Satuy. Pokud čajům nerozumíte, možná bude ta správná chvíle se o nich něco dozvědět.
Budeme pro Vás mít Zheng Shan Xiao Zhong- kouřový černý čaj, Milk Oolong , Anita dragon signature.
A teď už pánové:
Zdeněk Brůna je barmanem v Marriott hotelu a kouzelníkem na naší akci. Jeho koktejly jsou z našich sirupů a limonád, doplněné něčím trošku tvrdším. Tyto koktejly jsou jedinečné a vymyšlené jen pro nás. Jelikož Zdendu musíme večer vrátit, tyto koktejly se o půlnoci promění jako popelka ve vodu a zmizí z tohoto světa.
Cože se to teda míchá? Bistrot – tini, koktejl pro něj, koktejl pro ni.
Kdyby toho náhodou začalo být moc, stačí říct, pozvali jsme si až ze Znojma odborníka na kávu a vše okolo ní. Marek Knopp, autor projektu proti proudu, Vám bude po celý večer podávat kávové speciality špičkově připravené. Vysvětlí Vám, proč se nepije káva s mlékem a že piccolo neexistuje.
U Marka najdete cascaru tzv. kávové slupky, filtrovanou výběrovou kávu a Markovu kávu s alkoholem.
Celá akce je v doprovodu vín z Living Wines.
Akci bude celou dobu fotit náš fotograf Viktor Sorma, který Vám zařídí hezkou památku s Vašimi partnery a přáteli.
Tohle všechno můžete mít za jednotnou cenu 1990,- a to se vyplatí, jelikož jsme omezili kapacitu, aby nikdo nenarušoval Váš osobní prostor a ještě na konci dostanete dáreček.
Pro rezervaci volejte 731 498 867 nebo pošlete mail na karolina.jarosova@livingvenues.com
CHEF´S TABLE V BISTROT104 vol.II
Adresa: Bistrot 104 Korunní 810/104, 10100 PrahaZačátek: 15.11.2017 18:00